jbl go2jbl go2

Boxa portabila cu bluetooth JBL Go2, IPX7

De cele mai multe ori, muzicii ii sta mai bine atunci cand nu te tine pe loc. Din fericire, tehnologia s-a ocupat de acest aspect si ne-a oferit boxele portabile. Inventivitatea designerilor a fost si ea ofertanta, pentru ca astazi poti alege intre modele extrem de diverse – de la boxe simple pana la boxe portabile de designer si extrem de meticulos „sculptate”. Exista si modele pe care ai fi tentat sa le tratezi ca pe pe adevarate opere de arta sau pe care ai vrea sa le ai chiar si pentru simplul motiv ca s-ar integra perfect in spatiul destinat, ca piesa de design.

La noi vei gasi solutii pentru orice nevoie – fie ca iti doresti o boxa portabila mica pe care sa o iei cu tine in excursii sau sa o asezi pe birou, fie ca ai nevoie de boxe portabile rezistente la apa, pentru terasa, fie ca vrei sa aduci un plus de imagine impreuna cu sunetul excelent intr-un living.

Merita sa incercati o demonstratie cu incredibilul sunet al Danezilor de la VIFA, produs de boxele cu un design foarte placut si indraznet sau o alta varianta boxele cu acumulator optional Pulse FLEX de la BlueSound. Si SONY aduce in acest an o gama impresionanta de boxe cu acumulator, conexiune bluetooth si multe scenarii de LED-uri luminoase care vor anima atmosfera la gratar, la petrecere sau pe plaja.

Cel mai surprinzator producator este JBL care a intrecut asteptarile clientilor prin gama JBL GO2.

 

Prezentare generala JBL Go2

Streaming wireless prin Bluetooth

Streaming wireless de înaltă calitate de pe telefon, tabletă sau alte dispozitive mobile. Pentru a nu lipsi niciodata, noul Go 2 este acum si rezistent la apa.

Image result for JBL - Go 2

Baterie reincarcabila

Bateria interna va ofera o autonomie de pana la 5 ore.

 

 

Preluare apeluri

Poți prelua apeluri extrem de clare direct prin boxă prin apăsarea unui buton datorită tehnologiei de anulare a zgomotului și ecoului.

Descriere: Raport semnal-zgomot: 80 dB
Durata incarcare baterie:2.5 ore
Autonomie: pana la 5 ore (in functie de volumul de ascultare)
Difuzoare: 1 x 40mm
Dimensiuni: 71.2 x 86.0 x 31.6 (mm)
Greutate: 184g
Raspuns in frecventa: 180Hz – 20kHz
Putere RMS: 3W
Tip boxe: Boxe active

Lasă un răspuns